Follow us on:

+385 (0)98 281 308

+385 (0)97 629 4982

+385 (0)98 281 309

info.sos@natura-rab-co.hr

English

Deutsch

Italiano

Info

O proizvodima

Proizvodi čiste prirode temelje se na medu i ostalim proizvodima pčelinje zajednice, samoniklom ljekovitom i kultiviranom bilju, maslinovom ulju i plemenitim prirodnim rakijama i likerima.
Koristeći povjesno prenesena znanja i iskustva, postavljenim standardom življenja, s obitelji kao nositelju i izvorištu poduzetničke aktivnosti, odlučili smo postati aktivni sudionik procesa kojim se potiče održivi razvoj otoka tj. održiv ekosustav.

 

Osnovni pristup kod stvaranja naših proizvoda "Natura Rab" je slijedeći: sa što manje ljudskog djelovanja čistu prirodu otoka Raba i njenog bližeg okruženja - primorska strana parka prirode Kapela i Velebita - pakirati u prikladnu ambalažu i plasirati kao originalni prirodni eko proizvod.

 

Priroda je izdašna, ali ima i svojih ograničenja, pa je draž naših proizvoda upravo u prirodnoj ravnoteži mogućeg i stvarnog.
Kad uživate u našim brižljivo pripremljenim proizvodima, želimo da osim već zaboravljenih mirisa i pravih prirodnih okusa u njima osjetite i mrvicu velikog truda i ljubavi uloženih u njihovo stvaranje.