Follow us on:

+385 (0)98 281 308

+385 (0)97 629 4982

+385 (0)98 281 309

info.sos@natura-rab-co.hr

English

Deutsch

Italiano

Grupa proizvoda

Imunitet proizvodi

Imunitet proizvodi

Imunitet proizvodi (Arba Immune system) stvoreni su kao posljedica bogate obiteljske pčelarske tradicije, iskustva i znanja o apiterapiji. Pojedini proizvodi kao Salvia Protect (biljne kapi od kadulje sa eko medom od kadulje) i Salvia Immunity ( eko med od kadulje sa 30 % bezalkoholnim propolisom) su naš vlastiti know-how na što smo posebno ponosni.  Redovitom upotrebom naših imunitet proizvoda kroz sinergiju njihovih sastojaka, postiže se puno veća učinkovitost za naš organizam, nego kod pojedinačne upotrebe. Proizvodi Arba Immune system-a djeluju antivirusno i antibakterijski.

 

Imunitet proizvodi

Propolis alc.

Propolis je visokovrijedan prirodni pčelinji proizvod i predstavlja složenu mješavinu smolastih elemenata  voska, peluda, eteričnih ulja i sekreta…

Imunitet proizvodi

Šumski med i Cejlonski cimet

Optimalan mix ekološkog meda Jele - MEDUNA - (Gorski kotar) i Cejlonskog cimeta (u omjeru 245 g meda i 15 g cimeta) pripremljen posebnom tehnologijom.

Imunitet proizvodi

Salvia protect

Salvia PROTECT  je dodatak prehrani, proizvod koji sljubljuje i objedinjuje biljne kapi kadulje i eko med od kadulje. Namijenjen je odraslim osobama.

Imunitet proizvodi

Salvia Immunity

Ekološki apiterapijski proizvod Salvia Immunity je optimalna mješavina meda samonikle kadulje otoka Raba i 30 % koncentrata bezalkoholnog propolisa.